אנו מבקשים לסייע לכל פונה במידע או עצה ולהקל ככל שנוכל על ההתמודדות עם המציאות החדשה.
מתנדבי העמותה הם בעצמם מתמודדים עם מיאלומה או קרובי משפחה של מתמודדים. אנחנו נמצאים כאן עבורכם בקו החם, במפגשים, בסדנאות, בכנסים וגם ברשתות החברתיות.
אם יש לכם שאלה, חשש, לבטים או אם אתם רוצים לדבר, צרו קשר עוד היום ותמצאו אוזן קשבת וכתף תומכת של חברים שיודעים בדיוק מה עובר עליכם.
אל תשארו לבד!!
מענה טלפוני בקו החם
קו הטלפון של העמותה, שמספרו 052-2262326, מאויש במתנדבים, חולי מיאלומה ובני משפחה ותיקים, שמוכנים לשתף בניסיון ובידע שצברו, לתת עצה ומילה טובה כמו שרק חברים שהיו שם בדרך קודם, יכולים לתת. עבור רבים מאיתנו שיחה ראשונה זו מהווה אירוע משנה חיים, מקור לעידוד, תמיכה ומידע.
הקו החם מאויש מידי יום א' – ה' בין השעות 8:00 ל- 20:00. בימי ו' בין השעות 8:00 ל- 14:00.
מפגשי חברים לדרך
מפגשים שמתקיימים בזום, בהם חולי מיאלומה ובני משפחותיהם חולקים עם אחרים אתגרים, התמודדויות, כלים.
המפגשים נערכים אחת לשבועיים באינטרנט (באמצעות זום), והם מספקים הזדמנות למפגש, התעדכנות ושיתוף במידע.
“לא ידעתי אז עד כמה המפגשים הללו יעזרו לי ובמידה רבה גם לבת זוגי. אנחנו ממליצים בחום לכל אחד מהחולים ובמידת האפשר לבני הזוג או למלווים אחרים להשתתף במפגשי חברים לדרך בתקווה שהדבר יקל עליהם את ההתמודדות“.
ההשתתפות במפגשים אינה כרוכה בתשלום.
למידע על מועדי המפגשים הקרובים לחצו כאן.
קהילת שותפים למסע – הבית לבני ובנות זוג של חולי מיאלומה
קהילה ייעודית לבני ובנות זוג של חולי מיאלומה, עד גיל 65. פעילות הקהילה מתקיימת בעיקר בקבוצת הווטסאפ, בה היא מספקת מרחב בטוח לשיתוף ותמיכה. בנוסף, מתקיימים מעת לעת מפגשים דיגיטליים ופרונטליים בהם ניתנים כלים לאיזון בין הטיפול לחיים האישיים, וכן בנושאי זכויות רפואיות, ניהול בירוקרטיה ונושאים נוספים.
רוצים להצטרף?
לחצו כאן (דרך הטלפון הנייד)
או פנו לשרה יוז בטלפון: 050-3820170 או במייל: sara@amen.org.il.
סדנאות העצמה ‘חיים טוב עם מיאלומה’
מספר פעמים בשנה נערכות סדנאות העצמה במוקדים שונים בארץ. כל סדנה כוללת מספר מפגשים בקבוצה קטנה ואינטימית, בהנחייה מקצועית של צוות אמ”ן. במסגרת הסדנה נלמדים מיומנויות וכלים פרקטיים ליצירת שגרת חיים מיטבית לצד המחלה.
“הסדנה העניקה לי במה להביע את פחדיי וחיזקה אותי לגבי העתיד. בקבוצה נוצרה אווירה של פתיחות, חברות, דאגה אחד לשני ואמפתיה”.
"תודה על ההזדמנות להשתתף בסדנה. להכיר אנשים מקסימים ואכפתיים. להקשיב ולספר מבלי להסתיר ולהתבייש בחוויות משותפות. תודה על האפשרות להתחזק, לקבל מידע חשוב, להיוודע דרך השיחות למה בן הזוג שלי עובר כחולה, לקבל לגיטימציה על מקומי כמלווה ולהכיר עוד התייחסויות ודרכי התמודדות של אחרים."
מפגשים וסדנאות בהתאם לצרכים המשתנים
אנחנו ממשיכים לחדש וליזום מפגשי בוקר וערב, סדנאות ועוד אירועים ממוקדים לקהלים שונים על מנת לתת מענה לצרכים המשתנים של חברי אמ"ן: מטופלים ובני משפחה.
כך למשל יזמנו: מפגשי בוקר למטופלים חדשים, מפגשים לבני משפחה ומלווים ועוד.
הכירו את נבחרת החברים לדרך
במסגרת כל הפעילויות האלה תוכלו לפגוש את החברים הוותיקים שמתנדבים לעמוד לרשותכם בסיוע, תמיכה, ייעוץ ובעיקר כאוזן קשבת וכתף תומכת.
להיכרות עם המתנדבים לחצו כאן.