ביום שני, 3.8.202, נפגשנו לסדנה אינטרנטית של בישול בריא, בהנחיית דינה רשמן, דיאטנית קלינית ופסיכותרפיסטית. התנסינו בהכנת מאכלים שהם גם בריאים וגם טעימים. ריחות הבישולים כמעט פרצו החוצה מהמסך… ;).
למדנו על חשיבות המזון הבריא, ערכים תזונתיים, הכרנו מתכונים חדשים ובישלנו ביחד.
בתפריט: מרק גספאצ’ו קר, ירקות מוקפצים עם טופו וסלט קינואה עם עשבי תיבול.
לכל מי שפספס או מעוניין להיזכר במתכונים, מוזמנים להיכנס לקובץ המצורף – ולהתחיל לבשל!