הפעילות של אמ"ן מתאפשרת בזכותכם

כעמותה שפועלת בכוח אדם מצומצם המבוסס על מתנדבים ובזכות תרומות של ידידי העמותה, אנו זקוקים לעזרה בתרומה ובהתנדבות כדי להמשיך ולקיים את מטרותינו.

הפעילות של אמ"ן
מתאפשרת בזכותך.

תרומה

כל תרומה תתקבל בברכה ובתודה ותעזור לנו לקדם יוזמות חדשות ולהמשיך לממש את מטרות העמותה לטובת המתמודדים עם מיאלומה והציבור הרחב.

לוגו BIT

לתרומה מאובטחת באפליקציה bit

לתרומה בהעברה בנקאית

לפקודת: אמ"ן – אגודה למיאלומה נפוצה

בנק: לאומי
סניף: 631
ח-ן: 2159699

לוגו עיגול לטובה

עיגול לטובה
כסף קטן שווה יותר

לעמותה אישור ניהול תקין ואישור לפי סעיף 46 לעניין תרומות המאפשרים הכרה בתרומה כמוכרת במס (בהתאם לקריטריונים).

קבלות לצורכי מס תתקבלנה עד ה- 15 בחודש העוקב.

התנדבות

פעילות התנדבותית ויוזמות אחרות של ידידי העמותה במגוון רחב של תחומים מאפשרים לנו להתמיד בפעילות חשובה יומיומית לטובת ציבור המתמודדים עם מיאלומה בישראל מאז שנת 2005 ועד שימצא ריפוי.

גיוס מקומות עבודה לטובת אמ"ן

התנדבות ויוזמות אחרות

אם כבר מיאלומה – עדיף לעבור את זה ביחד

אנחנו מזמינים אותך להצטרף לאמ"ן,
להתחבר לקהילה תומכת
וליהנות מהטבות מגוונות.

עיגול לטובה
הכסף הקטן שלך שווה יותר.

אמ”ן נבחרה להצטרף ל ”עיגול לטובה”. בכך היא מצטרפת לשורה  של עמותות מתקדמות שהוכרו כיעילות ואפקטיביות על ידי ארגון מידות.
באמצעות הוראה קבועה, תוכלו לעגל את עסקאות כרטיס האשראי לשקל הקרוב ואת הפרש האגורות לתרום לאמ”ן.  מדובר בכ- 4 ₪ לחודש.
כסף קטן שאינו מורגש באופן משמעותי בכיס אך עבור אמ"ן – עושה את ההבדל.

למילוי פרטים והצטרפות.

גיוס מקומות עבודה לטובת אמ"ן

ארגונים בעלי מודעות לעשייה חברתית מתגייסים כדי לקדם ולתמוך בעמותות שהרעיון שעומד בבסיסן הוא בעל ערך.
בזכות יוזמות מבורכות של ידידי העמותה, חברות כמו: מייקרוסופט, מל"מ מערכות ואינטל כבר תומכות באמ"ן בדרכים שונות. מעוניינים לצרף את הארגון בו אתם עובדים למעגל התומכים באמ"ן? צרו קשר ונבדוק את האפשרויות.

בטלפון 052-8812640 שני, מתאמת פעילות העמותה, מייל: info@amen.org.il

התנדבות ויוזמות אחרות

אמ”ן פועלת בכוח אדם מצומצם המבוסס בעיקר על מתנדבים.
אנו זקוקים למתנדבים נוספים כדי להמשיך לקיים את מטרותינו.
הנכם מוזמנים לפנות אלינו עם רעיונות ליוזמות חדשות ו/או כדי לבחון את האפשרות להשתלב בפעילויות העמותה.

בטלפון 052-8812640 שני, מתאמת פעילות העמותה, מייל: info@amen.org.il